UPDATE FOTO Fost fotbalist brazilian, găsit decapitat în faţa casei!

30 octombrie 2013 17:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Violenţă fără margini la Rio de Janeiro, acolo unde fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit decapitat. De fapt, a fost descoperit doar capul victimei, aruncat de criminali în faţa locuinţei, pentru a fi descoperit de soţie! Restul corpului fostului fotbalist nu a fost găsit.

UPDATE Presa internaţională susţine că poliţia braziliană a găsit o nouă pistă în anchetă. Moartea fotbalistului ar avea legătură cu munca soţiei sale, Silva. Ea colaborează demult cu poliţia şi-n trecut în urma unui raid au fost efectuate mai multe arestări. Se pare că acum, infractorii au vrut să se răzbune şi l-au ucis pe Santos pentru a transmite un mesaj.

O altă variantă e că recent, fostul jucător a fost jefuit în magazinul său de trei inşi, iar el a postat pe facebook mai multe fotografii surpinse de camerele de supraveghere. Se poate ca ucigaşii să se fii răzbunat pentru “tupeul” de a le dezvălui identitatea.

(Două dintre fotografiile postate de Santos cu atacatorii săi)

Joao Rodrigo Silva Santos s-a retras din activitatea de fotbalist în urmă cu doi ani, după ce a jucat, de-a lungul carierei, pentru mai multe cluburi din Brazilia, Suedia şi Honduras. Recent, el şi-a deschis o firmă de vânzare de alimente sănătoase şi suplimente alimentare.

Potrivit poliţiei locale, Santos ar fi fost răpit luni seară, după ce şi-a închis magazinul. Unii martori au văzut câţiva bărbaţi urcându-l pe fostul jucător cu forţa în maşina sa şi plecând în viteză, înainte de miezul nopţii. Oamenii legii bănuiesc că fostul sportiv a fost ucis de o bandă de traficanţi de droguri,.

Cumnatul lui Santos a declarat pentru presa braziliană că soţia fostului fotbalist, Geisa Silva, în vârstă de 31 de ani, a stat trează toată noaptea, după ce soţul ei nu a venit acasă. "Se pregătea să plece la muncă, în jurul orei 05.30, când a auzit un zgomot, a deschis uşa şi a văzut rucsacul. Când l-a deschis, a văzut capul lui. Din câte ştiu, el nu avea duşmani şi nici soţia sa nu avea duşmani", a afirmat el.

Pentru ca totul să fie şi mai îngrozitor, capul avea ochii scoşi şi limba tăiată!

Mai multe