UPDATE Viorel Moldovan e noul selecţioner al naţionalei de tineret!

3 iulie 2014 13:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Viorel Moldovan i-a anunţat pe jucătorii rapidşti la finalul antrenamentul de azi de la Mogoşoaia că nu va continua la Rapid, tehnicianul preluând deja naţionala Under 21.

UPDATE Moldovan l-a înlocuit pe Stelea şi mâine va fi prezentat oficial în funcţia de selecţioner. "În urma procesului de analiză a CV-urilor primite la Federația Română de Fotbal de către Comisia Tehnică și în urma interviurilor realizate cu candidații la postul de selecționer al reprezentativei de tineret a României, o decizie a fost luată astăzi. Începând de astăzi, 3 iulie 2014, noul selecționer al naționalei Under 21 a României este Viorel Moldovan. Fostul antrenor al FC Rapid va fi prezentat oficial mâine (n.r. - vineri), la ora 12:00, într-o conferință de presă organizată la Casa Fotbalului, în sala «Ioan Chirilă»", se arată în comunicatul FRF.

Odată cu Moldovan va pleca şi antrenorul secund Sandu Tăbârcă.

Contractul tehnicianului cu rapidiştii a expirat la data de 30 iunie, dar cu toate acestea a fost prezent la reunirea lotului de marţi, când a condus primul antrenament.

Atunci a spus că va mai rămâne doar dacă jucătorii îşi primesc toate restanţele salariale.

Viorel Moldovan a semnat la data de 18 septembrie 2013 un contract valabil un sezon cu FC Rapid.

El a reuşit să rpomoveze echipa în Liga I, clasându-se la finalul ediţiei trecute a ligii secunde pe poziţia a doua a clasamentului Seriei I.

Mai multe