V-aţi calificat? Pantalonii jos!

20 noiembrie 2014 23:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalul de pe Continentul Negru ne-a obişnuit cu scene memorabile, care cu greu îşi găsesc locul în lumea civilizată. O astfel de imagine ne-a fost oferită miercuri, la finalul meciului Coasta de Fildeş - Camerun (0-0).

O calificare la competiţia supremă din Africa se plăteşte scump. Au simţit-o pe propria piele „elefanţii” din naţionala Coastei de Fildeş. Astfel, la finalul partidei decisive contra Camerunului, fanii ivorieni au invadat terenul din Abidjan şi au dat startul la petrecere în cel mai pur stil african. A rezultat un haos de nedescris, unii dintre suporteri ajungând chiar pe barele porţilor, încercând să le rupă şi să rămână cu o amintire. Alţii s-au îndreptat însă spre jucătorii care nu reuşiseră să se refugieze în timp util spre vestiare. Printre ei s-a aflat şi atacantul Gervinho (AS Roma), luat pe sus, la propriu, de unul dintre invadatori. Înfocatul fan nu s-a mulţumit cu o simplă îmbrăţişare şi a mers mai departe, dezbrăcându-l cu forţa pe Gervinho.

Depăşite de situaţie, forţele de ordine au intervenit într-o manieră extrem de dură, apelând inclusiv la echipamentele din dotare. 

Mai multe