Va fi infern la România - Ungaria. S-au dat vândut aproape toate biletele. Se mai găsesc doar cele la 300 şi 600 de lei

6 octombrie 2014 17:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Meciul dintre România şi Ungaria, din preliminariile Euro 2016, care se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, a stârnit un interes uriaş în rândul suporterilor. Deşi mai sunt şase zile până la marele eveniment, aproape toate tichetele puse în vânzare s-au epuizat.

Cei care au amânat până acum să-şi cumpere un bilet, dar vor totuşi să fie pe stadion la acest meci trebuie să ştie că tot ce mai pot găsi sunt tichetele la VIP 2 sau la tribuna 2 (inelul 1). Acestea au însă preţuri foarte mari, 300 de lei la tribuna 2 și 600 de lei la VIP 2. Mai există o variantă, bişniţa care mai mult ca sigur se va face în zilele premergătoare partidei.

Maghiarii vor avea și ei o galerie destul de numeroasă la București. Aproximativ 3.000 de fani unguri vin în România să-și susțină favoriții, iar dintre aceștia 1.200 nici nu vor trebui să-și plătească biletele. Costul acestora va fi suportat de jucătorii naționalei Ungariei care au vrut astfel să se revanșeze pentru eșecul de acasă, 1-2 cu Irlanda de Nord, suferit primul lor meci din grupă.

Mai multe