Valerii Moraru a început curăţenia la Rapid

3 septembrie 2014 0:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Valerii Moraru a venit la Rapid cu puţini bani, dar cu multe idei. Din păcate pentru feroviari, majoritatea dintre acestea-s fixe şi nu neapărat bune.

Cea mai mare problemă a patronului basarabean n-a fost plata salariilor şi a datoriilor sau întărirea echipei, ci concedierea unor angajaţi. Acesta şi-a alcătuit o listă neagră, cu capete de listă preşedintele Manea şi antrenorul Ganea, şi a aşteptat momentul potrivit. Acesta a venit imediat după înfrângerea urâtă de la Galaţi, 0-2 cu Oţelul. Ieri de dimineaţă, Moraru s-a trezit cu concedierile în cap.

Primul preaviz l-a primit directorul de imagine, Lucian Ionescu, iar verbal, preşedintele Manea. Urmează antrenorul principal, cu care boss-ul de la Azuga Waters n-a fost împăcat de la momentul numirii sale. Pe lângă înfrângerea cu moldovenii, care a dus Rapidul pe loc retrogradabil, Ganea a făcut şi el greşile lui, care au dat apă la moară patronului.

Acesta s-a certat cu Pancu, pe care l-a deposedat de banderola de căpitan, oferită apoi lui Bornescu. Motivul oficial e unul de superstiţie: cu portarul căpitan, giuleştenii au obţinut patru puncte din cele cinci pe care le au acum. În aceste condiţii, fără o victorie cu „U” Cluj, etapa viitoare, sub Grant, Ganea e şi el istorie.

Mai multe