Vasile Turcu, pasionat de lux, femei și operații. Și-ar fi mărit penisul în secret

2 martie 2017 22:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Lumea fotbalului românesc este de două zile în stare de şoc. Tentativa de sinucidere a lui Vasile Turcu (62 de ani), unul dintre cei mai pitoreşti patroni care au trecut prin Liga 1 în ultimii 10 ani, i-a făcut pe microbişti să depene fel de fel de amintiri legate de perioada în care omul de afaceri s-a aflat printre conducătorii clubului Dinamo.

Vasile Turcu a fost acţionar la Dinamo din 2004 până în 2011, perioadă în care „câinii” au cucerit un titlu de campioni, o Cupă a României şi o Supercupă. În afara fotbalului, numele lui Turcu este legat de o poveste îndelung comentată de fani pe stadioane.

Se pare că, în 2007, când avea 52 de ani, omul de afaceri şi-ar fi făcut o operaţie de mărire de penis. Nu în România, ci în Austria, la o clinică din Viena. Cum era cunoscut ca un bărbat cuceritor, vestea a amuzat la timpul ei, dar nu i-a luat prin surprindere pe apropiaţi.

Chiar dacă nu este nimic ruşinos, Vasile Turcu a negat mereu că ar fi efectuat această intervenţie chirurgicală, însă legenda a rămas şi este povestită şi acum la întâlnirile microbiştilor.Mai ales că Vasile Turcu a fost toată viaţa un mare crai. Chiar dacă era însurat şi avea acasă doi băieţi, acesta nu s-a putut abţine să nu se distreze şi cu alte femei.

Gurile rele spun că Turcu s-ar fi iubit timp de zece ani cu manelista Carmen Şerban, departe de ochii curioşilor. Idila lor nu a fost confirmată de nici unul dintre ei nici până în ziua de azi.Fostul acţionar al echipei Dinamo a încercat să se spânzure, miercuri, cu cordonul de la halatul de baie, însă a fost găsit la timp de soţia sa, în subsolul casei. A fost transportat, în comă, la spital. Şi ieri, starea lui era în continuare critică.

Surse din Spitalul Floreasca ne-au ­declarat că Vasile Turcu e ţinut în viaţă de aparate. “Din păcate, nu dă semne de activitate cerebrală. S-ar putea ca leziunile ­cerebrale suferite în urma tentativei de spânzurare să fie ireversibile. Depinde de cât timp nu a fost oxigenat cre­ierul”, ne-au declarat surse medicale.

Mai multe