Vasluiul i-a învăţat fotbal pe turci / 1-1 la Fenerbahce

1 august 2012 21:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Îndrăzneala vasluienilor s-a văzut clar într-o prima repriză în care Sânmărtean şi compania au dictat ritmul jocului. N-au avut decât un şut periculos pe poartă, Stanciu (14), însă au punctat la impresia artistică în faţa unui adversar fără forţă.

Din cabine au ieşit două echipe metamorfozate. Turcii şi-au adus aminte că joacă acasă şi că ratarea calificării, pe lângă un eşec fotbalistic, ar însemna şi un dezastru financiar. Lovitura de cap, expediată de Kuyt, încă din secunda 30, a arătat că va urma o repriză grea pentru Coman şi ai lui. Totuşi, deşi Vasluiul s-a retras, acceptând dominarea teritorială a gazdelor, turcii au avut o singură ocazie cu adevărat periculoasă: centrare de pe dreapta, dar Kuyt a ratat întâlnirea cu balonul.

Apoi, a venit lovitura de teatru. Antal a recuperat un balon rătăcit în spatele careului, a tras cu sete, iar mingea s-a oprit în plasă! Din păcate, Fener a forţat pe final, izbutind să egaleze în minutul 90, total nemeritat.

S-a terminat 1-1, iar Vasluiul are acum prima şansă pentru a intra în play-off-ul Ligii Campionilor! Returul se joacă la 8 august, la Piatra Neamţ (21.00 / Pro TV).

Mai multe