Vătăjelu, prezentat la Praga! "Sunt mândru că voi juca lângă Rosicky!"

28 decembrie 2016 11:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Bogdan Vătăjelu a semnat ieri cu Sparta Praga, iar cehii l-au prezentat oficial pe stadionul din capitala "Boemiei". Fostul fundaş al Craiovei e foarte fericit că a făcut acest pas, dar mai ales pentru că va fi coleg cu un star venit de la Arsenal.

Tomas Rosicky s-a întors în această iarnă la Praga, pentru a juca la echipa care l-a creat. "Sunt foarte fericit pentru acest transfer. E un pas important în cariera mea, cred că e cel mai bun lucru pentru mine, e un pas înainte şi vreau să câştig titlul cu Sparta. Cred că Sparta m-a dorit cel mai mult, a fost singurul club care m-a vrut cu adevarat, cei de aici au venit în România de multe ori să mă vadă. A fost prima şi singura opţiune pentru mine şi sunt foarte fericit că am venit la Sparta. Prima oară când am auzit de interesul Spartei pentru mine m-am uitat pe lot, pentru că nu ştiam toţi jucătorii şi am văzut că Tomas e aici.

E o mare onoare pentru mine să joc alături de un fotbalist ca el, ai multe lucruri de învăţat de la el, cred că e un exemplu pentru toţi tinerii care joacă la Sparta sau alte echipe. A jucat zece ani la Arsenal, am multe de învăţat de la el. L-am întâlnit pe Tomas în vestiar, mi-a spus că mă va susţine aici şi mă va ajuta cu tot ce am nevoie. E o provocare pt mine să mă mut în alt oraş, în altă ţară, să am alţi coechipieri. Abia aştept să îi întâlnesc şi sper că mă vor primi foarte bine", a declarat Vătăjelu.

Mai multe