Viaţa de fotbalist: bani şi chin. Vezi două accidentări horror care au avut loc weekend-ul trecut!

30 septembrie 2013 13:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbaliştii au fost tot timpul invidiaţi pentru banii şi faima câştigată în carieră, care le-au adus un trai tihnit, femei şi maşini frumoase. Acest sport ne arată însă din când în când şi o altă faţă, mai tristă.

Weekend-ul abia trecut propune două accidentări foarte dure, una venită din Italia, alta din Qatar. Cea mai urâtă este însă de departe cea a iranianului Ferydoon Zandi, care şi-a rupt piciorul în Al Muaider Al Ahli Doha, înspăimântându-i pe colegi şi pe arbitri. Fostul jucător al lui Freiburg, Kaiserslautern, Apollon Limassol şi Alki Larnaca a şutat cu sete direct în blocajul cu talba al unui adversar şi tibia i-a cedat. A fost scos cu targa de pe teren, în chinuri groaznice, având masca de oxigen pe faţă.

A doua accientare îl are ca victimă pe mult mai cunoscutul Carlitos Tevez. Atacantul argentinian a fost lovit tot meciul de către fundaşii lui AC Torino în derby-ul local câştigat duminică de Juventus cu 1-0. La final, piciorul drept al acestuia era vânăt de la multiplele contacte, iar sângele închegat se vedea lipit de jambiere şi de pansamente. Tevez a strâns totuşi din dinţi şi a stat pe teren aproape tot jocul, fiind schimbat de Quagliarella abia în minutul 90+2.

Mai multe