Vica aşteaptă procesul în ţară

6 ianuarie 2012 18:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Piţurcă nu scapă de furia fostei sale concubine. Viktoria Blochina, fosta amantă a tehnicianului de 55 de ani, s-a întors din vacanţă şi pare hotărâtă să meargă până la capăt cu procesul pe care i l-a intentat la începutul anului selecţionerului român.

Vica a petrecut sărbătorile de iarnă în Lituania, ţara natală, însă odată cu începutul noului an, ea s-a întors în ţară, acolo unde pregăteşte procesul intentat fostului său amant, Victor Piţurcă. Ieri, ea s-a trezit la prima oră a dimineţii şi a plecat val-vârtej, în jurul orei 10.30, din apartamentul său din zona George Coşbuc, imobil făcut cadou chiar de către selecţionerul primei reprezentative.

Vica a plecat cu maşina ei de teren către prietena din Bucureşti

Ea s-a dus într-o vizită la o prietenă din zona Dorobanţi, acolo unde a discutat detaliile care trebuie puse la punct înaintea procesului, ce va începe la 2 februarie.

Pentru a câştiga în instanţă, Viktoria trebuie să demonstreze printr-un test ADN că Piţi este tatăl lui Edan Petru, fiul declarat ca fiind fără tată în Lituania.

Viktoria s-a ascuns în permanenţă în spatele ochelarilor de soare

Astfel, ea s-a informat asupra costurilor şi demersurilor pentru această procedură care îi va scoate din buzunar între 3.000 şi 5.000 de lei. Odată terminată discuţia, după aproximativ o oră, Blochina a părăsit casa prietenei sale şi s-a îndreptat spre propriul cămin.

L-a părăsit în 2010

Viktoria s-a hotărât să-l acţioneze în instanţă pe Victor Piţurcă la circa un an de când relaţia lor de şase ani s-a terminat.

Cei doi au stat împreună din 2004 până spre sfârşitul lui 2010 şi, chiar dacă n-a recunoscut niciodată, Piţi a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-şi mulţumi amanta, cumpărându-i, printre altele, un apartament în zona Unirii şi o maşină de lux, pe care a cheltuit o jumătate de milion de euro.

Selecţionerul României este însurat de mai bine de 25 de ani cu Maria, cuplul având doi copii: Alex şi Claudia.

Mai multe