Vica cere verificare «la sânge» a tuturor conturilor lui Piţurcă

2 iunie 2013 15:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Din nou veşti proaste pentru selecţionerul Victor Piţurcă, dar şi pentru angajatorul său, şeful Federaţiei, Mircea Sandu. Fără vreo implicare directă în procesul de paternitate pe care Vica Blochina i l-a deschis antrenorului, „Naşu" riscă însă un proces penal.

Federaţia Română de Fotbal este implicată, din nou, într-un scandal. De această dată nu dintr-un motiv sportiv, ci mai degrabă personal. Şi totul pornit de la selecţionerul Victor Piţurcă.

Refuzul acestuia de a plăti pensie alimentară fiului său, Edan, şi încercările de a tergiversa finalizarea procesului de paternitate intentat de fosta sa iubită, Vica Blochina, îl pot costa extrem de scump pe Mircea Sandu, şeful direct al selecţionerului. „Naşu" a primit recent din partea avocaţilor prezentatoarei emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" de la Antena 2, o notificare prin care i se cere să prezinte situaţia „la sânge" a conturilor antrenorului naţionalei.

În plus, acesta a primit şi o înstiinţare prin care este anunţat că îl paşte un proces penal în cazul în care lui Piţi i s-au virat banii de salariu, deşi o parte din sumele respective ar fi trebuit să ajungă în conturile Vicăi. Potrivit judecătorilor de la Buftea, Piţurcă este bun de plată: 8900 euro lunar şi 100.000 de euro retroactiv pensie alimentară pentru fiul său în vârstă de şase ani.

Mai multe