Victorie mare pentru naționala de tineret a României la Europene: 2-1 cu Ungaria

27 martie 2021 21:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Naționala de tineret a României a reușit o victorie mare în etapa a doua a grupei A a turneului final al Campionatului European U21: 2-1 cu Ungaria.

Reprezentativa de tineret a României a învins, sâmbătă seară, la Budapesta, selecţionata similară a Ungariei, cu scorul de 2-1 într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei A de la Campionatul European U21. Tricolorii au revenit după ce maghiarii au deschis scorul în inferioritate numerică prin Csonka, în minutul 56.

În minutul 70, Mățan a reușit un gol de senzație, printr-un șut din interiorul careului în colțul lung, aducând egalarea. Golul victoriei a fost marcat de fundașul Pașcanu, în minutul 87, care a trimis din apropiere după un corner.

Maghiarii au jucat din minutul 43 în inferioritate, Szoke primind al doilea cartonaş galben.

La acest joc, în peluză s-a aflat un tricou imens al echipei naţionale, cu dimensiunile 10x12 metri.

Partida a fost arbitrată foarte slab de belgianul Laurence Visser, care nu ne-a acordat un penalty clar și care a ajutat cât a putut naționala țării gazdă.

În aceeaşi grupă se dispută, de la ora 22.00, partida Germania – Ţările de Jos În prima etapă a grupelor, miercuri, România a remizat cu Ţările de Jos, scor 1-1, iar Germania a învins Ungaria, scor 3-0.

La 30 martie va avea loc ultima etapă a grupei A, care programează confruntările Germania – România şi Ţările de Jos – Ungaria, ambele la ora 19.00.

Mai multe