VIDEO Are şapte vieţi! Uruguayanul Pereira a "fentat" din nou moartea

4 august 2014 13:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Alvaro Pereira, fost fotbalist în Liga I la CFR Cluj, a fost protagonistul unei accidentări teribile, care putea să-i pună în pericol viaţa. Uruguayanul şi-a pierdut conştiinţa şi în urmă cu o lună şi jumătate, la meciul cu Anglia de la Campionatul Mondial din Brazilia.

Duminică, în campionatul Braziliei, meciul Sao Paulo - Criciuma (1-1) a fost marcat de momentele de panică apărute în atunci când uruguayanul Pereira a rămas inconştient pe gazon, în urma unei căzături urâte, cu faţa în jos. Timp de câteva secunde, jucătorii aflaţi în preajma lui Pereira s-au temut de o tragedie, însă medicii au reuşit în cele din urmă să-l pună pe picioare pe fostul fundaş stânga al lui CFR Cluj (în sezonul 2008-2009).

Pereira a trecut pentru a doua oară în această vară printr-o asemenea sperietură. La Mondialul din Brazilia, uruguayanul a fost victima unei accidentări similare, în partida cu Anglia din faza grupelor.

Atunci, după un contact cu un adversar, Alvaro Pereira a rămas fără mişcare pe gazon, revenindu-şi abia după intervenţia echipei medicale.

"Parcă e un personaj de jocuri video, nu? Are mai multe vieţi", a scris presa braziliană despre Alvaro Pereira.

Mai multe