VIDEO EXCLUSIV Amanta lui Keşeru uită de supărare la coafor!

28 mai 2014 20:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

S-a iubit cu un fotbalist ziua-n amiaza-mare şi are probleme mari cu soţul. Roxana B., femeia cu care a fost surprinsă atacantul Stelei Claudiu Keşeru, a revenit în Bucureşti după o săptămână în „exil” la Timişoara. Mai bine de patru ore a petrecut la un salon de înfrumuseţare.

Claudiu Keşeru a avut o săptămână plină. A câştigat titlul cu Steaua, dar în seara în care ar fi trebuit să sărbătorească perfomanţa sportivă, a fost nevoit să-i explice nevestei de ce se săruta cu o altă femeie în maşina acesteia.

Fotbalistul a „scăpat" uşor, însă amanta lui, R., a păţit-o mult mai rău. A fost dată afară din casă de bărbatul ei şi s-a refugiat o săptămână în oraşul unde îşi are sediul firma la care lucrează.

A rezistat trei ore la coafor pentru a-şi aranja părul

Aşa l-a cunoscut şi pe atacantul Stelei, într-o cursă Bucureşti-Cluj, atunci când campionii aveau meci în Ardeal. R. B., femeie măritată de câţiva ani cu Laurenţiu, un potent om de afaceri, a revenit acum două zile în Bucureşti. Dacă luni a trecut doar să-şi salute colegele, marţi a stat la program normal, iar după-amiază a plecat glonţ către zona Ghencea, la un salon de înfrumuseţare.

Nu s-a dezlipit de telefonul mobil

Ca să uite de supărare, a rezistat peste trei ore pe scaun pentru a-şi schimba culoarea părului şi a se coafa.

Nici la salon nu a lăsat însă din mână telefonul, schimbând sms-uri non-stop. La un moment dat, chiar s-a ridicat nervoasă de pe scaun şi a făcut gesturi care trădau nemulţumirea şi supărarea.

Tandreţuri în maşină cu stelistul

Aventura pe care R. a avut-o cu atacantul Claudiu Keşeru a adus-o în prim-plan pe blondină. Click! i-a surprins pe cei doi ziua-n amiaza-mare, în maşina fetei, în timp ce se iubeau. Soţia lui Claudiu, Laura, s-a limitat să ne declare că „ştie ce are la uşă", în timp ce bărbatul femeii a făcut un scandal uriaş, a dat-o afară din casă şi se gândeşte serios la divorţ.

Mai multe