VIDEO Fotbalişti faimoşi, beţi mangă! Vomită pe la colţuri şi abia se ţin pe picioare

12 iulie 2014 15:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Ropotan şi Cristian Pulhac sunt obişnuiţi ai petrecerilor cu mult alcool, iar vineri seara nu s-au dezmiţit.

Cei doi fotbalişti au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pe plaja din Mamaia în timp ce se distrau fără nicio grijă. În compania a două domnişoare sexy, Ropotan şi Pulhac au părăsit petrecerea de abia în zori de zi.

Însă, când s-au dus la maşină, Pulhac şi-a dat seama că îi este rău. Se ţinea cu greu pe picioare, aşa că Ropotan, care era ceva mai treaz, l-a dus în spatele unui bancomat.

Acolo, jucătorul Dinamo a vomitat, în timp ce amicul lui i-a ţinut capul. Conştient că pot fi văzuţi de cineva, Ropotan a stat în dreptul lui Pulhac şi l-a ferit de privirile indiscrete.

După ce s-a asigurat că prietenul lui e mai bine, s-au întors apoi la maşină, unde Pulhac a bătut nişte apă pentru a-şi mai reveni.

Au plecat apoi cu cele două fete, toţi patru în aceeaşi maşină. La volan s-a aflat una dintre domnişoare, care probabil nu consumase mai deloc alcool.

Au făcut mai întâi o oprire, la hotelul unde era cazat Rotopan. Fotbalistul de la Volga Novgorod a coborât acolo cu una dintre fete. Cei patru şi-au luat la revedere, iar maşina în care se mai aflau o fată şi Pulhac a pornit spre Constanţa.

Ajunşi la locuinţa soferiţei, Pulhac a coborât primul. Nu putea să stea încă în picioare prea bine şi, dacă mai dura mult, ar fi căzut, însă spre norocul lui, fata a parcat rapid şi cei doi au intrat în blocul de locuinţe.

Mai multe