VIDEO Golgheterul Copei America s-a îmbătat şi şi-a făcut praf Ferrariul! A fost arestat!

17 iunie 2015 11:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În plină desfăşurare a Copei America, golgheterul la zi al acestei competiţii, Arturo Vidal, şi-a distrus maşina după ce a condus băut.

Jucătorul lui Juventus Torino şi una dintre vedetele naţionalei ţării gazdă a Copei America, Chile, şi-a permis o escapadă la un cazinou, unde a consumat mai multe pahare cu alcool. Apoi a plecat spre casă la volanul unui Ferrari, proprietate personală, prospăt achiziţionat contra a 230.000 de dolari. El a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a părăsit carosabilul şi a ajuns pe un teren viran, după ce a sărit peste un şanţ. În momentul în care autorităţile au ajuns la faţa locului, autoturismul era făcut praf.

Vidal se afla în maşină alături de soţia sa, dar niciunul dintre cei doi nu a fost serios rănit - fotbalistul a suferit o contuzie la gât, în timp ce nevasta sa şi-a luxat umărul. Poliţia chiliană a emis un comunicat în care a dezvăluit că Vidal a fost arestat, pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Fotbalistul urmează să fie judecat de tribunalul din San Bernardo.

Arturo Vidal marcase trei goluri pentru naţionala Chile la actuala Copa America, fiind golgheterul la zi al competiţiei.

Mai multe