Video Halucinant! Un fundaş a vrut să-şi omoare omul din marcaj! Vezi ce s-a întâmplat la arabi!

3 octombrie 2017 12:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalul din ţările arabe nu este unul foarte tehnic, dar cu siguranţă este unul cât se poate de pasional. Câteodată, însă, cam prea pasional!

Weekendu-ul trecut s-a disputat în prima ligă din Kuwait un meci cu o încărcătură foarte mare, între Al Qadsia şi Al Salmiyah. În prelungiri, la scorul de 2-2, Ahmed Abdulghafoo, fundaşul oaspeţilor, şi-a pierdut complet capul şi, într-un acces de furie, a avut o intrare criminală la adevrsarul său direct, Bader Al-Mutawa, care scăpase periculos pe contraatac. Din noroc, acesta a văzut atacul stil karate al lui Ahmed şi a reuşit să se ferească atât cât să nu fie lovit în plin. După ce s-a tăvălit bine pe pista de lângă gazon, Bader s-a ridicat şi a plecat după Ahmed să se răzbune. Ce a urmat e lesne de ghicit! O bătaie generală în care au fost implicaţi toţi jucătorii de pe gazon, dar şi cei de pe băncile de rezerve. S-au împărţit pumni şi picioare la greu, oficialii având nevoie de forţele de ordine ca să restabilească liniştea pe Mohammed Al-Hammad Stadium. S-au împărţit patru cartonaşe roşii şi apoi s-a fluierat fnialul meciului de infarct între ocupantele 3 locurilor 3 şi 4.

Incidentul dintre Ahmed şi Bader aduce aminte de alte zeci de intrări criminale din isotira fotbalului soldate cu eliminări şi bătăi generale, dar nu toate au fost în lumea a treia a fotbalului, ci chiar la case mai mari! Iată cele mai trăznite 30 de cartonaşe roşii primite vreodată, cu eroi negativi Beckham, Ramos, Pepe, Ronaldo şi multe alte vedete!

Mai multe