VIDEO / Ibrahimovici a comis-o din nou, dar PSG e aproape de sferturi! Vezi noua prostie a suedezului şi rezumatele din Liga Campionilor!

13 februarie 2013 10:49   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ambele meciuri au fost foarte disputate şi s-au încheiat cu victoriile oaspeţilor. Italienii au învins în scoţia cu scor de neprezentare, 3-0, şi datorită golurilor lui Matri, Marchisio şi Vucinici sunt ca şi calificaţi în sferturi.

La Valencia, PSG a repurtat şi ea o victorie puţin scontată, în ciuda investiţiilor masive făcute de şeici în echipa pariziană. Trupa lui Anceloti a câştigat cu 2-1, prin golurile lui Lavezzi şi Pastore, dar în chiar ultimul minut de joc, Ibrahimovici a comis-o grav. Suedezul a avut o intrare criminală la un jucător al spaniolilor şi a fost eliminat de pe teren. Din cauza cartonaşului roşu primit direct, Ibra va rata returul cu Valencia, de la Paris, dar cel mai important, şi turul din sferturi, când PSG ar fi avut mare nevoie de el.

Diseară se joacă alte două meciuri tari în Liga Campionilor, Real Madrid - Manchester United şi Şahtior Doneţk - Borussia Dortmund.

Vezi rezumatele celor două partide şi faza în care Ibrahimovici a fost eliminat!

Mai multe