VIDEO În Serbia, fanii dictează, iar jucătorii sunt sclavii lor. Vezi cum îi pedepsesc suporterii pe jucători când pierd un meci!

24 septembrie 2013 13:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aşa s-a întâmplat şi la ultima etapă de campionat, când Steaua Roşie Belgrad, echipă la care evoluează şi fostul stelist, Novac Martinovici, a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la locul 6, FK Vozdovac. De furie, fanii trupei din Capitală i-au chemat după meci pe jucători în dreptul peluzei şi le-au cerut să-şi arunce tricourile pentru că nu le merită. Ca nişte copii certaţi de părinţi şi de frică să nu se întâmple ceva mai grav, jucătorii s-au conformat cu capetele plecate.

Acesta nu este un eveniment singular. Cu doar o săptămână în urmă, şi jucătorii rivalei Partizan au trecut prin aceleaşi emoţii. La finalul unei partide de Cupă, încheiat cu eliminarea lor, şeful galeriei lui Partizan a coborât pe gazon şi i-a luat personal banderola de pe mână căpitanului echipei, tot în semn că n-o merită. Toată lumea a îngheţat în acel moment şi nici măcar forţele de ordine n-au reacţionat, cu atât mai puţin jucătorul înspăimântat.

Mai multe