Video Incredibil! Fanii lui Beşiktaş l-au surzit şi a cerut schimbare în minutul 32

27 septembrie 2017 12:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Beşiktaş câştigase în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor pe terenul lui FC Porto, scor 3-1, iar pătişamii fani turci au venit în număr foarte mare să vadă şi cu Leipzig, în etapa a doua, o nuoă victorie a trupei de la Istanbul.

Şi nu doar s-o vadă, ci şi să participe la obţinerea ei! Astfel, Din primul minut al meciului de pe Vodafone Arena, fostul Inonu modernizat între timp, au creat o atmosferă vulcanică. Pe nemţi i-a deranjat foarte tare gălăgia făcută de cei 40.000 de spectatori, iar vedeta Timo Werner chiar n-a putut să joace. Şi nu, nu e glumă! Omul pe care Leipzig a plătit 10 milioane de euro şi care e pe lista de achiziţii a lui Real Madrid s-a plâns că-l dor urechile şi a rugat staff-ul medical să facă ceva. Medicii i-au oferit dopuri de urechi, dar nici asta n-a ajutat şi, după 32 de minute, a cerut schimbare. Spre şocul tuturor, Werner a mers la marginea terenului şi i-a spus antrenorului Ralph Hasenhuttl că nu mai poate să joace în această gălăgie. Deşi tehnicianul a încercat să-l facă să continue, Timo n-a putut fi înduplecat şi în locul său a intrat imediat Lukas Klostermann.

Beşiktaş a câştigat până la urmă cu 2-0, goluri Babel şi Talisca, şi are punctaj maxim în grupa G, unde e urmată de Porto, cu 3 puncte, şi de Monaco şi Leipzig, cu câte un punct.

Stadionul lui Beşiktaş este renumit pentru gălăgia creată de fanii săi, care deţin recordul de decibeli, 141, atins la o partidă cu Liverpool, din Liga Campionilor, în 2007.

Timo Werner requested to be subbed off, the noise at the stadium was causing him problems. pic.twitter.com/CMKmhkFBLe— Jack Grimse (@JackGrimse) September 26, 2017

Timo Werner requested to be subbed off, the noise at the stadium was causing him problems. pic.twitter.com/CMKmhkFBLe

Mai multe