VIDEO Neymar şi colegii s-au relaxat la piscină

1 iulie 2014 9:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Înaintea partidei de vineri din sferturile Campionatului Mondial contra Columbiei, elevii lui Scolari s-au destins la bazin.

Jucătorii au primit plute, iar David Luiz s-a gândit să "facă" o inimă pentru a le arăta celor de acasă cât de mult îi iubeşte. Tot el i-a făcut un masaj la cap colegului său, Luis Gustavo, în timp ce Hulk şi-a luat trei plute pentru a se "odihni" deasupra apei.

Vestea bună din tabăra Braziliei este că Neymar e refăcut şi va juca împotriva Columbiei. El se accidentase în optimile cu Chile. "Nu se pune problema să nu joace. El urmează un tratament după ce a fost lovit la genunchi şi la coapsă. Va lipsi la un antrenament, dar nu există niciun risc pentru meci", a declarat responsabilul de comunicare al CBF, Rodrigo Paiva.

El a adăugat că fundaşul David Luiz acuză "dureri de spate", iar mijlocaşul Oscar are o problemă la coapsă.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiunea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe