VIDEO Piţurcă a dat primul interviu la arabi

23 octombrie 2014 11:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă şi stafful său au ajuns, miercuri la prânz, la Jeddah. Românii au fost aşteptaţi la aeroport de oficialii clubului Al-Ittihad, în frunte cu preşedintele Ibrahim Al-Balawi, dar şi de zeci de fani ai „tigrilor“.

La câteva ore după aterizarea la Jeddah, Piţurcă şi stafful său au fost duşi la sediul clubului Al-Ittihad. Vizita lui Piţurcă s-a desfăşurat, în mare parte, în tăcere. Totuşi, la un moment dat, pentru a sparge gheaţa, arabii au început să-i povestească fostului selecţioner despre istoria clubului cu ajutorul unui translator care l-a însoţit pe Piţi în Arabia Saudită. Acesta e un tunisian, care până de curând a fost maseur la Petrolul. Piţi a admirat sala de trofee şi, într-un final, a început să vorbească şi el, acordând primul interviu pentru presa locală.

„E pentru prima dată când vorbesc cu presa din Arabia Saudită. Sper să avem o colaborare foarte bună, profesionistă şi, când e cazul, vă stau oricând la dispoziţie. Am nevoie de o perioadă scurtă, probabil, până la meciul cu Al-Hilal (n.r. - programat pentru 1 decembrie) să evaluez valoarea lotului şi atunci vă voi spune mai multe. În orice caz, această echipă a reuşit o performanţă extraordinară, reuşind să aibă punctaj maxim în campionat după primele şapte etape. Pentru asta trebuie felicitaţi absolut toţi, antrenori, jucători şi cei care conduc“, a afirmat Piţurcă. Întrebat de ce a plecat de la naţionala României, el a explicat: „Al-Ittihad e un club mare, iar acesta a fost şi motivul pentru care am făcut acest pas, plecând de la echipa naţională a României. Şi pentru preşedintele de la Al-Ittihad, care m-a dorit foarte mult. Şi pentru suporterii fantastici, care susţin această echipă. Mi-aş dori să câştigăm campionatul“.

VEZI IMAGINI CU VIZITA FĂCUTĂ DE PIŢURCĂ LA SEDIUL CLUBULUI ŞI INTERVIUL SĂU

Mai multe