VIDEO Reporter dezbrăcat de jucătorii Stelei! Fotbaliştii au sărbătorit într-un mod ciudat câştigarea campionatului

21 mai 2014 6:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steliştii au sărbătorit marţi seară pe Arena Natională titlul cu numarul 25. În tabăra campionilor a fost nebunie totală. Daniel Georgievski, Claudiu Keşeru, Federico Piovaccari şi Iasmin Latovlevici au fost responsabili cu buna dispoziţie. Victimă a nebuniilor pregătite de jucătorii stelişti a căzut reporterul DigiSport, Marian Codirlă.

Trimisul postului tv care a transmis ultimul meci al sezonului dintre Steaua şi Oţelul Galaţi, a avut parte de o surpriză neplăcută din partea jucătorilor campioanei. Aflat la marginea terenului, pentru interviuri şi impresii la cald din timpul ceremoniei de înmânare a medaliilor şi tricourilor de campioni ai României, Marian Codîrlă reporterul DigiSport, a fost ţinta glumelor jucătorilor.

În timpul interviului cu Florin Gardoş, la adăpostul întunericului de pe Arena Naţională, Daniel Georgievski s-a aşezat în spatele celor doi şi după ce au fost împinşi, ambii au căzut. Era doar un gest de încălzire, pentru că ce i se pregătea era mult mai rău. Reporterul a fost dezbrăcat, descălţat, iar Latovlevici i-a tras lenjeria intimă de culoare roz până sus, spre amuzamentul celor prezenţi.

Mai multe