VIDEO Samuel Eto'o a plâns după întâlnirea cu un copil pe care îl ignorase o zi mai devreme

26 iunie 2014 13:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Pedro Ivo Silva e brazilian, dar visul său nu a fost să-l întâlnească pe Neymar sau Oscar, ci pe camerunezul Samuel Eto'o. Pentru asta a mers într-o zi însoţit de mama la hotelul africanilor, dar când atacantul a ieşit, l-a ignorat pe copil. Acesta a plâns în hohote, dar televiziunea SporTV l-a văzut şi a organizat o a doua întâlnire.

La câteva zile distanţă, Pedro a fost dus din nou în cantonamentul Camerunului, iar de această dată totul a mers perfect. Regretând primul gest, Eto'o l-a auzit de această dată pe puştiul de 10 ani strigându-l, l-a căutat cu privirea şi s-a dus ţintă la el. L-a luat în braţe părinteşte şi amândoi au plâns ca nişte copii. Vârful lui Chelsea l-a luat apoi în hotel, unde i-a înmânat un tricou personalizat şi semnat de el. Pedro nu şi-a putut stăpâni lacrimile, dar de această dată au fost unele de bucurie.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe