VIDEO ŞOCANT Onazi a suferit accidentarea Mondialului. Are dublă fractură după intrarea francezului Blaise Matuidi

1 iulie 2014 15:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Meciul dintre Franţa şi Nigeria, din optimile Campionatului Mondial din Brazilia, a adus, din păcate, şi cea mai gravă accidentare a acestui turneu final. Victima este nigerianul Ogenyi Onazi, iar agresorul este francezul Blaise Matuidi.

Totul s-a produs în minutul 59, la scorul de 0-0, într-o fază care nu anuţa pericol pentru niciuna dintre echipe. Matuidi l-a călcat din lateral, pe gleznă, pe Onazi, i-a prins piciorul pârghie în gazon, iar oasele au cedat. Onazi, legitimat la Lazio Roma, a fost schimbat imediat cu Gabriel, iar Matuidi a văzut doar cartonaş galben, când de fapt trebuia eliminat de centralul american, Mark Geiger. Verdictul medicilor a venit azi şi este unul crunt pentru nigerial: fractură de tibie şi peroneu şi minimum două luni de stat pe bară.

Citeşte mai multe pe Dolce Sport!

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe