VIDEO Trei fani au intrat peste Chiricheş în teren la meciul dintre Tottenham şi Partizan

28 noiembrie 2014 13:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Exibiţionismul e in floare în Anglia, tot felul de personaje întrerupând constant evenimente sportive pentru a ieşi în prim-plan.

Aşa s-a întâmplat şi la meciul de Liga Europa dintre Tottenham şi Partizan Belgrad, 1-0, când trei bărbaţi au intrat pe teren în prima repriză a întâlnirii de pe White Hart Lane. Scopul lor n-a fost însă să se dezbrace la bustul gol sau să-şi salute familia, ci unul comercial. Mai exact, cei trei lucrează la o companie care face reclamă unei mărci de căşti audio şi au regizat această ieşire în decor la meciul lui Tottenham doar pentru bani.

Totul reiese dintr-un filmuleţ postat pe Youtoube, dar şi din înscrisurile de pe tricourile lor. Aceştia au făcut spectacol însă pe teren, unde au zăbovit minute bune pentru a-şi face selfie-uri cu jucătorii, exasperându-i chiar şi pe fotbalişti, care doreau să continue partida. Forţele de ordine i-au evacuat cu greu, iar cei trei au primit interdicţii de a mai intra pe stadioane. Având în vedere că au fost plătiţi bine să facă asta, totul a meritat. Chiricheş, românul care a fost titular la această partidă, n-a fost în mijlocul evenimentelor şi a privit totul ca un simplu spectator. Solicitaţi la poză de către intruşi au fost Vertonghen, Lamela şi Naughton.

Mai multe