VIDEO - Un fan şi-a bătut joc de arbitru. Trebuia să dea lovitura de începere, dar a marcat un gol

26 septembrie 2017 17:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Olympique Marseille este nua dnitre cele mai iubite echipe din Franţa şi asta s-a văzut şi la ultima partidă de campionat.

Unul dintre cei mai pătimaşi suporteri ai lui OM a primit duminică onoarea de a da lovitura de începere la meciul cu Toulouse, jucat pe stadionul propriu, Velodrome. Arbitrul a ieşit de la cabine împreună cu respectivul, iar oficialul i-a explicat acestuia ce trebuie să facă! "O atingere, înspre tereul echipei tale, da? Ai înţeles?", l-a întrebat Benoit Millot pe fanul trupei din sudul Franţei. Acesta a dat de câteva ori afirmativ din cap, asigurându-l pe central că totul e sub control. După fluier, acest s-a sucit însă şi, dintr-o fentă "A la Messi", s-a întors spre poarta lui Toulouse şi a început să-i dribleze pe jucătorii adverşi.

Aceştia i-au intrat în joc şi l-au lăsat pe băiat să-şi facă bucuria şi să treacă până la marginea careului de 16 metri. De acolo, grăsuţul a tras pe colţul scurt şi l-a învins pe Lafont, în uralele a 40.000 de spectatori.

Poliţia n-a sărit disperată să-l placheze ca la rugby, nu i-a rupt nimeni nicio mână, ci a fost aplaudat la scenă deschisă şi îmbrăţişat de antrenorul gazdelor, Rudi Garcia. O mostră de ataşament reciproc între jucători şi suporteri, de genul care face să meargă lucrurile altfel decât în cazul lui Steliano Filip, care a vrut să se ia la bătaie cu galeria!

Marseille a câştigat cu 2-0 acel meci, golurile adevărate fiind marcate de Thauvin şi Ocampos.

Mai multe