Viitorul și Clinceni joacă sâmbătă la o oră inumană din cauza testelor Covid-19

11 iulie 2020 8:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Viitorul si Academica Clinceni vor juca sâmbătă, 11 iulie, de la ora 15.00, meciul pe care ar fi trebuit să-l dispute cu o zi înainte. De vină sunt testele Covid-19.

Testele Covid-19 au dat peste cap partida Viitorul – Academica Clinceni. Din cauza a 7 teste considerate neconcludente, meciul a fost amnat cu o zi. El se va juca sâmbătă, de la ora 15.00.

Partida Viitorul Constanța – Academica Clinceni ar fi trebuit să se dispute vineri după-amiază, de la ora 18.00, la Ovidiu. Ea conta pentru etapa a noua a play-out-ului. Jucătorii ieșiseră la încălzire când arbitrul, împreună cu observatorul au decis inițial amânarea ei cu o oră din cauza a 7 teste Covid-19 neconcludente. Cum ele nu au fost clarificare în cele 60 de minute, s-a decis amânarea ei pentru sâmbătă, dar la o oră inumană pentru fotbal, ora 15.00, în cazul în care cele 7 teste devin concludente și vor fi negative. Ele au fost refăcute și vineri seară rezultatele erau negative, astfel că meciul se va disputa sâmbătă când e soarele mai soare și căldura mai căldură.

Mai multe