Viitorul sună bine pentru Gabi Iancu! Fotbalistul a devenit tatăl unui băieţel de nota 10

29 iunie 2020 9:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabriel Iancu, fotbalist al echipei Viitorul, a dat uitării scorul de 3-3 obținut în meciul cu cei de la Sepsi, căci duminică, 28 iunie, soția sa, Ioana, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de nota 10!

Căpitanul echipei Viitorul, antrenate de Gheorghe Hagi, are toate motivele să fie fericit! Chiar dacă profesional s-a confruntat recent cu o dezamăgire, căci echipa sa a remizat 3-3 cu Sepsi, după ce a condus cu scorul de 3-1, din punct de vedere personal toate merg ca pe roate în viața tânărului fotbalist. Duminică, 28 iunie, soția sa pe nume Ioana a adus pe lume un băiețel, de aproape trei kilograme, perfect sănătos. 

Fotbalistul a dezvăluit că se afla în autocar, în drum spre casă, atunci când a aflat vestea că va deveni tătic în doar câteva ore, potrivit cancan.ro. Emoțiile au fost mari, iar drumul spre familie nu i s-a părut niciodată mai lung. Primul drum pe care l-a făcut atunci când a revenit acasă a fost cel către maternitate, acolo unde l-au așteptat Ioana și fiul nou-născut.

Soția fotbalistului a imortalizat momentul primei întâlniri a acestuia cu fiul său și a încărcat imaginile pe contul personal de Instagram, iar mesajele cu felicitări nu au întârziat să apară. 

Mai multe