Vin atacanţii la FCSB! E Raul Rusescu unul dintre ei?

2 august 2018 14:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali a promis că va transfera vineri doi jucători de atac, pe lista sa aflându-se şi Raul Rusescu.

Obligat să se descurce în startul sezonului cu un singur atacant de meserie, francezul Gnohere (abia întors după o accidentare), antrenorul Nicolae Dică a cerut în dese rânduri întâriri în compartimentul ofensiv al FCSB-ului. Patronul Becali a recunoscut şi el „gaura” pe care o are în lot, dar a întârziat transferurile, încercând să găsească cele mai potrivite soluţii din punct de vedere financiar.

„O să aduc doi atacanţi. O să spuneţi că sunt nebun, dar nu îi iau să joace, deşi mă costă 600-700.000 de euro în doi ani”, a declarat Becali, menţionând că e posibil ca legitimările să fie făcute chiar astăzi. „Concurenţă! De aia iau acum două vârfuri. O să-mi producă milioane, ştiţi de ce? Pentru că Tănase şi Coman se vor culca acum la ora 10.00, nu la 03.00 noaptea”, a detaliat finanţatorul roş-albaştrilor.

Printre ţintele lui Becali se află doi atacanţi care au mai fost în trecut pe la FCSB, Andrei Cristea şi Raul Rusescu. „Şi ce dacă e ciorbă reîncălzită Rusescu? Eu am vrut să-l reîncălzesc, dar n-a vrut Meme să dea drumul la aragaz. Acum vrea el să reîncălzească ciorba. Eu fac ca Meme pentru că uneori se pricepe mai bine la fotbal decât mine”, a comentat Gigi Becali. De asemenea, patronul FCSB nu şi-a luat gândul de la fostul dinamovist Adam Nemec. „E favoritul meu, l-aş lua şi mâine”, a precizat Becali.

Înaintea meciului de azi cu Rudar din Liga Europa, Gigi Becali i-a amintit lui Nicolae Dică obiectivele sale la cârma FCSB-ului. „I-am spus că vreau să fac bani, ăsta e ţelul meu. Tu, dacă vrei performanţă, du-te în altă parte. Politica e următoarea: calificarea în grupe în fiecare sezon. Păi eu am adus calificare an de an şi am adus zeci şi sute de milioane”, a explicat Becali.

Mai multe