Vinul «Dănciulescu», dus de Borcea la Miami

24 februarie 2012 17:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Şeful lui Dinamo intenţionează să comercializeze câteva sticle din vinul care-i poartă numele golgheterului de 35 de ani la restaurantul său din America.

Şefii din „Ştefan cel Mare" au promis că vor celebra cele 200 de reuşite ale lui Dănciulescu în prima ligă într-un mod memorabil şi sunt pe cale să se ţină de cuvânt.

Între timp, „Corbul" a ajuns la 202 goluri, fiind pe poziţia secundă all-time al celor mai buni marcatori din campionat, după Dudu Georgescu (252 goluri).

Dinamo a scos la vânzare şi eşarfe care marchează cele 200 de goluri ale lui Dănciulescu

Clubul Dinamo a produs deja vinul „Dănciulescu", în ediţie limitată, de 200 de sticle, însă băutura n-a fost, deocamdată, livrată nicăieri. Şi, conform unor surse din anturajul acţionarilor, vinul nici nu va ajunge pe rafturile din România.

Sticlele îi vor fi înmânate direct atacantului, care le va împărţi apropiaţilor. Din cele 200 de unităţi, o parte îi va reveni şi lui Cristi Borcea. Ce va face boss-ul „câinilor" cu ele? Le va duce la restaurantul său de la Miami, „La Vendetta", unde intenţionează să le comercializeze, pentru ca băutura să fie degustată de clienţii de naţionalitate română.

Borcea şi-a vopsit restaurantul din Miami în alb şi roşu

Pe eticheta unei sticle, care va costa maximum 30 de dolari, va fi inscripţionată imaginea lui Dănciulescu cu o minge la picior. Tot pentru a sărbători performanţa olteanului de a urca pe locul doi al golgheterilor all-time din România, roş-albii au scos şi eşarfe speciale, „Dănciulescu 200".

Nu este pentru prima dată când Dinamo produce un vin în onoarea jucătorului său. La fel s-a întâmplat şi când fotbalistul de 35 de ani a ajuns la cota 100 de goluri în prima ligă, în iarna 2007-2008. Atunci, clubul a scos un vin de Jidvei, care a fost oferit spre comercializare cu preţul de 20 de lei pe sticlă.

Borcea îl omagiază şi pe Al Capone

La localul lui de la Miami, Cristi Borcea a ţinut să-l păstreze în „viaţă" şi pe Al Capone, fostul mare mafiot din Chicago. Care este legătura? Că interlopul obişnuia să mănânce la un restaurant aflat pe locul actualei afaceri a lui Borcea, în anii 30, când localul avea şi alt nume, „Rainbo Cafe".

Astfel, „La Vendetta" a inclus în meniu, la aperitive, şi felul de mâncare „Capone's Crab Cake".

Mai multe