Vojnovic, afară de la Dinamo?

8 decembrie 2015 15:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aljosa s-a certat cu Rednic în pauza meciului cu Petrolul, a fost schimbat şi croatul se pare că nu va mai face parte din planurile roş-albilor.

Mijlocaşul Aljosa Vojnovic s-a transformat din căpitan în persona non-grata în trupa “câinilor”. Deşi, contractul său expira la vară şi exista opţiunea de prelungire pentru încă un sezon, jocul cu “lupii” se pare că a fost ultimul în tricoul alb-roşu.

Vojnovici a fost titular în partida de pe “Ilie Oană”, activând în faţa apărării, lângă Paul Anton. A evoluat slab şi în pauză Rednic l-a certat. Fotbalistul s-a răstit la tehnician şi acesta a decis să-l lase în vestiar. “În faţa defensivei, mereu face greşeli. Driblează, se complică, pune adversarul pe contraatac…l-am scos şi bine am făcut fiindcă Nedelcearu a fost mult mai prezent în joc şi a participat şi la faza golului doi”, a explicat “Puriul”. Acum, Vojnovic, fotbalist adus tocmai de Rednic la Dinamo, vrea să părăsească echipa, nervos fiind că antrenorul îl consideră doar pe el vinovat şi l-a apostrofat în faţa colegilor. Simţindu-se umilit, croatul îşi doreşte ca-n iarnă să-şi găsească alt club.

Mai multe