Vrea 28.500 € pentru fiecare meci jucat

3 februarie 2015 22:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Arpad Paskany n-a mai făcut nici el faţă datoriilor şi a aplicat tactica insolvenţei, experimentată deja în Liga 1 de Rapid, Dinamo, „U” Cluj, şi Oţelul. Ca şi acestor cluburi, CFR-ului e pe cale să i se tragă de la nişte nimeni plătiţi cu bani grei.

Rapid era să moară din cauza unor sume datorate unor fotbalişti ca Paul Codrea sau Romeo Surdu, care n-au dat nimic echipei, dar care voiau sute de mii de euro în schimb. Acum, tripla campioană a României, CFR Cluj, se luptă cu aceeaşi nălucă. Claudiu Voiculeţ a venit în Gruia în 2013 pe un salariu gras, dar n-a confirmat.

Atacantul a prins doar 14 meciuri fără gol marcat în tricoul vişiniu, după care a fost împrumutat la Târgu Mureş. CFR-iştii n-au renegociat însă drepturile sale salariale, care au rămas intacte. În aceste condiţii, restanţele s-au adunat, iar acum Paskany are să-i dea lui Voiculeţ nu mai puţin de 400.000 de euro.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani e principalul ghimpe la masa credală a CFR-ului şi dacă falimentul va veni, va purta pecetea atacantului creat de Chindia Târgovişte. O decizie în acceptarea sau respingerea cererii de insolvenţă e aşteptată zilele următoare, lucrurile întârziind din cauza unui judecător care s-a abţinut să dea un verdict final şi care trebuie acum înlocuită în complet.

Mai multe