Zenga trebuia să fie în locul lui Daum: "Urma să fiu prezentat!"

27 iunie 2017 10:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Walter Zenga a afirmat că a fost foarte aproape de a prelua naţionala României, după Euro-2016, dar a fost anunţat în ultimul moment că neamţul Christoph Daum va fi instalat pe banca "tricolorilor". Italianul a antrenat trei echipe în România, pe Naţional, Steaua şi Dinamo.

"Nu că am avut contact, eu am fost clar...clar am vorbit. Eram comentator la Rai, la Campionatul European şi a rămas că ne vedem sâmbătă la Bordeaux pentru Italia - Germania şi apoi ne întoarcem împreună duminică. Luni urma să facem conferinţa de presa", a spus Zenga, conform Digisport.ro.

"Vineri am primit mesaj de la domnul Burleanu care mi-a zis că închidem aici pentru că are altă opţiune: Daum", a completat el. Italianul a anunţat că ar prelua oricând naţionala României: "Cu un antrenor care nu ştie, care nu se pricepe la fotbalul din România e greu. El nu ştia cum e mentalitatea jucătorului şi ăsta e un handicap. Eu mă simt pregătit pentru a deveni antrenor de echipă naţională. Nu e uşor, trebuie să ai multă experienţă".

Mai multe