„Zeul” Modric, adus cu picioarele pe pământ

27 septembrie 2018 13:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Croatul a avut parte de un meci de coşmar la doar două zile după ce a fost numit de FIFA fotbalistul anului 2018.

Real Madrid a fost umilită (0-3) de FC Sevilla în cel mai nefericit moment cu putinţă pentru mijlocaşul Luka Modric, cel care luni seară fusese desemnat cel mai valoros jucător al planetei.

După un deceniu de supremaţie a cuplului Messi – Ronaldo, croatul Modric a preluat ştafeta de MVP în viziunea FIFA, iar prima ocazie pentru a arăta că îşi merită premiul a venit rapid, la 48 de ore distanţă. Miercuri, la Sevilla, decarul celor de la Real Madrid ar fi trebuit să strălucească pentru a nu da apă la moară contestatarilor.

A fost însă o seară mizerabilă a „galacticilor”, surclasaţi la scor de neprezentare de FC Sevilla, într-un meci în care lui Luka Modric nu i-a ieşit absolut nimic. Proaspătul „zeu” al fotbalului mondial a băgat mingea în poarta andaluzilor, dar golul său a fost anulat de tehnologia video (VAR), Modric fiind surprins într-un ofsaid minuscul. Pentru ca frustrarea vicecampionului mondial să fie deplină, croatul de 33 de ani a văzut un cartonaş galben pentru proteste, iar apoi a fost înlocuit de antrenorul Realului, cu 20 de minute înainte de finalul partidei.

Mai multe