"Zeul" Zlatan se întoarce în echipa "Diavolilor". Super-prezentare după semnarea contractului

24 august 2017 16:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Zlatan Ibrahimovic şi-a rupt ligamentele genunchiului drept în sferturile de finală ale Ligii Europa jucate împotriva lui Anderlecht Bruxelles şi s-a spus că e în pericol să se retragă.

Suedezul în vârstă de 35 de ani a spus că nici nu se gândeşte la aşa ceva, dar pentru a nu fi o povară pentru nimeni acceptă să rămână liber de contract până se va însănătoşi. De la 1 iulie s-a tratat pe cont propriu, dar Jose Mourinho a ţinut tot timpul legătura cu Zlatan. Azi, când a devenit cert că accidentarea lui Ibrahimovic nu e ceva extraordinar, iar atacantul poate fi de real ajutor echipei în încercarea de câştigare a titlului, Manchester United a făcut pasul decisiv! L-a ofertat pe Ibra şi acesta a spus da pentru încă o stagiune. Prezentarea a fost făcută într-un mod senzaţional, pe Facebook-ul fotbalistului, care a îmbrăcat tricoul roşu într-o sală de forţă. Cu numprul 10 pe spate, oprit de mult de către staff-ul tehnic!

Atât şi nimic mai mult! Abia apoi au apărut detaliile exacte pe site-ul oficial al clubului. Zlatan nu s-a dezminţit însă şi a făcut-o şi mai lată! A creat în fotoshop o imagine cu el în chip divin făcând scanderberg cu însuşi Diavolul! Mai mult ca sigur că în imaginaţia lui, "Dumnezeul" Zlatan l-a şi învins, dar, teoretic, s-a întors chiar în echipa lui! Bine ai revenit  Zlatan! Să vedem însă dacă vei putea juca înaintea noului "zeu" de pe Old Trafford, Romelu Lukaku!

Mai multe