Zicu a ajuns căpitan în Coreea

1 decembrie 2012 14:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul român impresionează în fiecare zi mai mult de când a ajuns să joace în K-League. Ianis Zicu este cel mai bun marcator al celor de la FC Gangwon, iar antrenorul i-a răsplătit evoluţiile bune oferindu-i banderola de căpitan.

Jucătorul Ianis Zicu e în mare formă de când a început să joace în Liga Campionilor Asiei. După ce a devenit golgeterul echi­pei FC Gangwon, reu­şind să înscrie 15 goluri în doar 16 partide disputate, atacantul român a ajuns să poarte şi banderola de căpitan.

Jucătorul a impre­sionat foarte repede şi a fost declarat în repetate rânduri „omul meciului", după mai multe reuşite consecutive în partidele disputate. Ziele trecute, Zicu a purtat pentru prima dată banderola de căpitan al echipei coreene.

„Am reuşit să dau încă o pasă de gol iar echipa mea a reuşit o victorie foarte importantă care ne-a salvat de la retrogradare. Am fost căpitan pentru prima dată la FC Gangwon şi vreau pe acestă cale să le mulţumesc celor care au fost alături de mine şi mi-au oferit încredere deplină, în special antrenorului meu", a scris atacantul pe un cunoscut site de socializare.

În timpul liber vizitează obiectivele turistice

Zicu recunoaşte că e un împătimit al distracţiilor şi nu scapă nici o zi liberă fără să viziteze cele mai importante obiective turistice din oraşul Seul.

Printre atracţiile văzute de atacantul român se numără „ Insula Everland" care e cel mai mare parc de distracţii din Coreea, Muzeul Automobilelor, Galeria de artă sau Grădina Zologică. Atacantul nu rezistă nici zonelor destinate cumpărăturilor, el achiziţionându-şi amintiri din fiecare loc vizitat.

Mai multe