Atinşi de blestemele tricolorilor? Goluri bizare primite de Polonia, tricolorii

20 iunie 2018 12:03   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Polonia, echipa care ne-a scos fotbalul din cap în preliminarii, a început dezastruos Mondialul. Naţionala lui Lewandowski a pierdut (1-2) meciul de debut cu Senegal încasând două goluri caraghioase. Să fie aceasta răzbunarea tricolorilor noştri?

Naţionala României nu e la turneul final din Rusia în special din cauza celor două meciuri cu Polonia. A fost un 0-3 fără replică pe Arena Naţională şi un 1-3 la Varşovia la fel de categoric. Practic, leşii ne-au dat cu terenul în cap pe unde ne-au prins, astfel că absenţa noastră de la Cupa Mondială se justifică pe deplin. Ca o palidă consolare pentru internaţionalii români, Polonia a început cu stângul Mondialul din Rusia, cedând la limită (1-2) întâlnirea cu Senegal. Eşecul polonezilor s-a scris însă cu două goluri bizare marcate de africani.

Mai întâi, fundaşul Cionek şi-a dat un autogol care putea fi evitat. Apoi, Senegalul a făcut 2-0 după o fază controversată. Aflat pe margine pentru îngrijiri medicale, atacantul Niang a primit permisiunea de a reintra în joc exact la timp pentru a-i păcăli pe fundaşii polonezi. Cu acest rezultat, Polonia nu are decât varianta victoriei în meciul de duminică împotriva Columbiei pentru a mai putea spera la ieşirea din grupe.

Mai multe