Fanii lui Everton vor să dea antrenorul afară înainte de a fi numit

27 ianuarie 2022 16:42   Fotbal internațional

Revoluție la Liverpool. Suporterii echipei Everton s-au adunat în faţa stadionului pentru a cere plecarea conducătorilor clubului, dar şi a antrenorului Vitor Pereira, care e favorit să devină noul manager al echipei, dar care nu a fost numit încă!

Everton ocupă locul 16 în clasamentul Premier League, iar antrenorul Rafael Benitez a fost demis. Acum, Vitor Pereira este favoritul conducerii pentru a-l înlocui pe Benitez, dar portughezul de 53 de ani nu este pe placul suporterilor, care l-ar dori pe fostul jucător al lui Chelsea, Frank Lampard. Pereira, care a sosit în Anglia la începutul acestei săptămâni, pentru a discuta cu conducătorii, s-a declarat şocat de atmosfera ostilă în care a fost primit. ”După părerea mea, unele critici nu sunt pentru mine Pentru că nu mă cunosc prea bine, nu îmi cunosc munca, nu mă cunosc ca persoană, nu-mi cunosc CV-ul. Am lucrat în multe ţări, la mai multe cluburi si am obţinut mai multe trofee. Înainte de a lucra cu o persoană nu o poţi judeca. Este prima dată în cariera mea când văd astfel de lucruri. Nu m-am mai confruntat în cariera mea cu astfel de comentarii la adresa mea. CV-ul meu vorbeşte de la sine. Cred că aceste critici nu îmi sunt adresate”, a spus Pereira, la Sky Sports.

Pereira nu este însă principala ţintă a mâniei suporterilor echipei Everton, care îi atacă în principal pe proprietarul Farhad Moshiri şi pe oficialii clubului, cărora li se cere să plece. În cariera lui, Pereira a antrenat, printre altele, echipele Santa Clara, FC Porto, Al Ahli, Olympiacos Pireu, Fenerbahce, Munchen 1860, Shanghai SIPG. Ultima dată, portughezul şi-a încheiat prematur al doilea mandat la Fenerbahce, echipă la conducerea căreia a fost numit în iulie 2021 şi dar a fost dat afară în decembrie.

Mai multe