Incident la Sevilla. Un jucător a fost lovit în cap cu un obiect!

16 ianuarie 2022 11:46   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Programat în optimile de finală ale Cupei Spaniei la fotbal, meciul dintre Betis Sevilla și FC Sevilla a fost întrerupt în minutul 40. Atunci, Joan Jordan, component al echipei gazdă, a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribune și s-a prăbușit la pământ.

Fotbalistul a fost transportat la spital, fiind declarat în afara oricărui pericol. "FC Sevilla transmite toată simpatia pentru Joan Jordan, starea lui de sănătate fiind cea mai importantă acum. El a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism craniocerebral. Jucătorul va fi ţinut sub observaţie la domiciliu timp de 24 de ore", a anunţat clubul andaluz. Spectatorul care a aruncat obiectul a fost reținut de poliția spaniolă. Incindentul s-a produs la puțin timp după ce Nabil Fekir marcase un gol pentru Betis. FC Sevilla deschisese scorul în minutul 35, prin Gomez, astfel că în momentul întreruperii jocului scorul era 1-1. Arbitrul meciului, Ricardo De Burgos Bengoetxea, a discutat cu antrenorii și căpitanii celor două echipe și apoi a decis că meciul nu va fi reluat. Confruntarea se va rejuca în această seară, însă fără spectatori. 

Echipa lui Florin Andone s-a calificat în „sferturi”

Formaţia Cadiz s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei după ce a trecut de Sporting Gijon la loviturile de departajare (4-2). Titular la învingători, Florin Andone a jucat până în minutul 61. Alte rezultate din optimile de finală: Mallorca – Espanol 2-1, Sporting Gijon (liga 2) – Cadiz 2-4 la lovituri de departajare, Girona (liga 2) – Rayo Vallecano 1-2.

Mai multe