Lionel Messi s-a lovit de banchiza islandeză

16 iunie 2018 18:42   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Starul Barcelonei a ratat un penalty, iar Argentina a terminat la egalitate (1-1) cu nordicii

Debutanți la CM de fotbal, islandezii au izbutit să-l anihileze pe Lionel Messi, care a pierdut primul duel de la distanță cu Cristiano Ronaldo. Disputa a fost dominată categoric de sud-americani, însă după ce Sergio Aguero (min. 19) a deschis scorul Alfred Finnbogason (min. 23) a restabilit egalitatea. Messi ar fi putut aduce victoria Argentinei, însă mingea trimisă de el din penalty (minutul 64) a fost respinsă de portarul Halldorsson. Altfel, R. Sigurdsson (min. 42) și Aguero (min. 51) au atins balonul cu mâna, în careu, însă arbitrul polonez Marciniak n-a dictat penalty și n-a apelat nici la asistența arbitrajului video.

Titular în partida de ieri, Javier Mascherano a bifat a 144-a apariție în tricoul ”pumelor”. El a devenit astfel cel mai selecționat jucător argentinian din istorie, devansându-i pe Javier Zanetti (143), Lionel Messi (125), Roberto Ayala (114) sau Diego Simeone (104).

La meciul Argentina - Islanda (1-1) a asistat și Diego Maradona, care nu s-a sfiit să tragă din trabuc deși fumatul e interzis în tribună. 

Mai multe