LIVE: România a făcut show cu Ucraina la EURO 2024! Un 3-0 de vis pentru o națională extraordinară

17 iunie 2024 14:18   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Naționala României face show la EURO 2024! Ucraina e transformată în sparring partner de echipa noastră!

FINAL DE MECI!!!! România a învins Ucraina cu scorul de 3-0 în primul meci de la EURO 2024! O victorie excepțională a naționalei noastre, împotriva tuturor pronosticurilor!

Minutul 85: 45.000 de fani români cântă într-un suflet „Deșteaptă-te române!” pe Allianz Arena! E o atmosferă FABULOASĂ!

Min. 73: Un suporter român a intrat pe teren, pentru a-l îmbrățișa pe Nicolae Stanciu. A fost scos de stewarzi, dar FRF va fi amendată de UEFA.

GOOOOOOOLLLLL ROMÂNIAAAAA! Este minutul 57 și România conduce cu scorul de 3-0! Denis Drăguș a reușit să transforme în gol centrarea extraordinară a lui Man și pe Allianz Arena, din Munchen, este un adevărat cor românesc! 

Minutul 54: GOOOOOOOLLLLL ROMÂNIAAAAA! Răzvan Marin, reușită cu un alt șut senzațional. România - Ucraina, scor 2-0, după 54 de minute.

A început repriza a doua.

Minutul 40: Șutul lui Man, deviat în corner, a trecut la o palmă de poarta Ucrainei. Din corner, Stanciu a trimis direct pe poartă și a lovit transversala! Ce ghinion!

Minutul 38: O centrare periculoasă a lui Mudryk a fost trimisă în corner de Drăgușin. Ne-a trecut glonțul pe lângă ureche.

Minutul 30: GOOOOOOOLLLLL ROMÂNIAAAAA! Stanciu șutează senzațional de la 25 de metri după o gafă a lui Lunin și deschide scorul! Ce reușită!

Start de meci. Hai România!

Mai multe