4.000 de români în tribune la primul antrenament al naționalei la EURO 2024

11 iunie 2024 12:37   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Primul antrenament al echipei naționale pe tărâm nemțesc, în vederea EURO 2024, s-a bucurat de mare entuziasm din partea iubitorilor de fotbal, câteva mii de oameni adunându-se la AKON Arena, stadionul pe care selecționata lui Edi Iordănescu își va desfășura ședințele de pregătire, pe toată durata turneului final. 

„Tricolorii” au început cu ședințe de stretching, au fost convocați de selecționer la o ședință tactică și au început antrenamentul deschis publicului, mai întâi prin alergare ușoară și câteva exerciții, aclamați de cei prezenți, potrivit Federației Române de Fotbal, care a distribuit un montaj video
O veste bună a fost prezența lui Andrei Burcă şi Denis Alibec, care deși au acuzat probleme medicale, săptămâna trecută, s-au alăturat şedinţei de pregătire. 
Stadionul pe care se antrenează echipa națională a României este situat la patru kilometri de locul de cazare, care se află în Würzburger, fiind renovat, cel mai recent, în 2016 și având o capacitate de aproximativ 13.000 de locuri - înapoi în timp, la ediția Campionatului Mondial din 2006, organizată tot în Germania, arena a fost gazdă pentru echipa naţională a Ghanei.

Debutează la EURO2024 în mai puțin de o săptămână

Reamintim că EURO 2024 se va disputa între 14 iunie și 14 iulie, pe 10 stadioane din Germania, iar naționala din România a fost repartizată în Grupa E a turneului, alături de Belgia, Slovacia şi Ucraina. România va debuta pe 17 iunie, contra Ucrainei, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul de fotbal cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 - sferturi de finală.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe