Pele a fost internat din nou

21 ianuarie 2022 7:52   Fotbal internațional

Considerat cel mai mare fotbalist din toate timpurile, brazilianul Pele (81 de ani) are probleme de sănătate. El a revenit în spital după trei săptămâni petrecute acasă, alături de familie.

Fostul internaţional braziliana revenit în spital zilele trecute, la Sao Paulo, pentru a-şi continua tratamentul pentru cancer. Conform celor de la ESPN Brazilia nu a fost vorba de o urgenţă. Triplul campion mondial a fost internat câteva zile în spitalul Albert Einstein pentru chimioterapie, dar şi pentru investigaţii, pentru a se vedea dacă s-a extins cancerul la alte organe. Starul brazilian a fost externat joi.

Fostul jucător are o tumoare la intestin, încă una la ficat şi un început de tumoare la plămân. Medicii apreciază că starea lui Pele este stabilă.

Pele a fost operat pentru prima dată la 4 septembrie la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pentru îndepărtarea unei tumori de pe colon. Brazilianul a fost ţinut atunci zece zile la terapie intensivă, unde a mai reveni ulterior pentru scurt timp din cauza unor probleme respiratorii. Pele a fost externat la aproape o lună după operaţie. De atunci, el a revenit în mod regulat în spital pentru chimioterapie, ultima dată în luna decembrie, atunci când a fost internat două săptămâni. A fost externat înaintea Crăciunului, astfel că a putut să-și petreacă sărbătorile de iarnă acasă, alături de cei dragi.

Mai multe