FOTO: Vezi cum arată după operație fotbalistul lovit în explozia de la Dortmund

12 aprilie 2017 17:32   Sport
Ultima actualizare:

Borussia-Monaco nu s-a mai jucat aseară, după ce mai multe dispozitive explozive au fost detonate în apropierea autocarului formației germane.

Suflul exploziei a lovit puternic geamurile autocarului, iar unul dintre jucătorii Borussiei, Marc Bartra, a fost lovit. Imediat, la fața locului au venit forțele de ordine, dar și echipe medicale. Internaționalul spaniol a fost transportat de urgență la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Operația a decurs bine, dar fotbalistul a rămas spitalizat până în cursul zilei de azi.

Bartra a fost externat și a dorit să transmită un mesaj fanilor, asigurându-i că este bine.

”Salutare tuturor. După cum vedeți, sunt mult mai bine. Vă mulțumemsc pentru susținere și mesajele pe care mi le-ați trimis. Colegilor mei și fanilor le transmit să fie puternici pentru meciul de diseară”, a scris Bartra într-o postare pe o rețea de socializare, acolo unde a pus și o fotografie a sa cu mâinile bandajate.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe