Francezii: "Să-i studiem bine pe români!"

5 iunie 2016 21:43   Sport
Ultima actualizare:

Naţionala Franţei a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor în vederea meciului de vineri cu România. Echipa antrenată de Didier Deschamps şi-a mulţumit suporterii la ultima partidă de verificare (3-0 cu Scoţia), meci jucat sâmbătă seara la Metz.

“Suntem satisfăcuţi, dar jucătorii nu trebuie să se inflameze. A fost o seară frumoasă, dar dificultăţile vor apărea vineri, în meciul cu România”, a declarat selecţionerul “cocoşilor”.

De asemenea, atacantul Olivier Giroud, autor al unei “duble” cu Scoţia, a prefaţat întâlnirea cu tricolorii. “Ne vom întoarce la antrenamente cât mai repede posibil. Trebuie să studiem bine această echipă a României pentru a nu rata meciul de deschidere”, a afirmat Giroud, cel care se anunţă principalul pericol pentru poarta apărată de Tătăruşanu.

Alături de Giroud, un alt jucător care a impresionat împotriva scoţienilor a fost mijlocaşul N’Golo Kante, campion al Angliei cu Leicester City. Kante a profitat de accidentarea care l-a scos din lot pe Lassana Diarra, dovedind că merită un loc de titular în echipa lui Deschamps. Sâmbătă, Kante a fost un metronom la mijlocul terenului, având un procent de 90 la sută la capitolul pase reuşite. 

Cum va arăta Franţa în meciul cu România 

  • Portari: Lloris
  • Fundaşi: Sagna, Rami, Koscielny, Evra
  • Mijlocaşi: Pogba, Kante, Matuidi
  • Atacanţi: Griezmann, Giroud, Payet
Mai multe