Gică Hagi împărtășește experiența sa ca student la ASE: „Am trecut și pe la acea instituție"

16 mai 2024 5:32   Sport
Ultima actualizare:

După ce abia la începutul acestui an publicațiile specializate în știri din sport exultau pe motiv că au aflat ce studii are Hagi, iată că pe tiktok a apărut un scurt video în care Regele povestește cum a fost la facultate.

Conform ziarelor de specialitate, Gică Hagi a jucat fotbal la nivel de profesioniști în perioada 1982 – 2001. ”Regele” a debutat la Farul, după care au urmat alte formații importante în cariera sa.

După un sezon la Farul ca jucător, în 1983 Gică Hagi trebuia să ajungă la Craiova. A ajuns însă în București, la Sportul Studențesc, așa că a trebuit să se mute și cu „școala”.

O dată cu aventura la Sportul, Gică Hagi a început și studiile superioare. „Regele” s-a înscris în București la Academia de Studii Economice (ASE), absolvind la „Turism”.

„Am terminat și ASE-ul, Turism, așa că…”. Întrebat dacă a apucat să meargă la cursuri, Hagi răspunde cu umor: „Am fost pe-acolo”.

Studentul Hagi a avut colegi de renume: Mircea Sandu, Mircea și Răzvan Lucescu și chiar Mugur Isărescu. Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe