Maradona, prima cină cu fiul de 30 de ani

26 august 2016 20:56   Sport
Ultima actualizare:

La 55 de ani, Diego Armando Maradona şi-a dat seama că n-are nici un rost să poarte duşmănie pe unul dintre cei patru copii ai săi, rezultat dintr-o aventură extraconjugală.

În 1986, Maradona făcea furori la Napoli şi era proaspăt căsătorit, cu marea sa iubire, Claudia Villafane. Argentinianul a căzut însă în păcat, înşelându-şi soţia cu italianca Cristiana Sinagra, relaţie din care a rezultat şi un copil. Pentru a-şi salva imaginea, marele Diego a negat mulţi ani paternitatea micului Diego, nume ales special de mama sa. În 1993, un tribunal a stabilit că Maradona e tatăl băieţelului, dar starul sud-american a refuzat în continuare să admită adevărul.

Tată şi fiu, Diego Maradona şi Diego Sinagra s-au întâlnit prima dată întâmplător în 2003, iar patru ani mai târziu a venit şi momentul în care fostul fotbalist şi-a recunoscut public fiul. Cei doi n-au stat însă niciodată la aceeaşi masă, aşa cum ar fi normal. Până în urmă cu câteva zile, când seniorul Maradona l-a invitat la cină pe Diego, ajuns între timp la vârsta de 30 de ani. „Da, eşti fiul meu!”, au fost primele cuvinte cu care Diego Armando Maradona a pus capăt unei poveşti care i-a marcat viaţa.

Click! spune

Diego Maradona Junior a moştenit talentul tatălui, dar a optat pentru o carieră în fotbalul pe plajă, fiind campion al Italiei în 2009.

Mai multe