Mourinho riscă o suspendare drastică! Vezi ce a făcut antrenorul lui Manchester!

28 noiembrie 2016 19:02   Sport
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, ar trebui suspendat şase etape, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu West Ham United, a afirmat fostul arbitri Graham Poll.

Mourinho s-a enervat după ce arbitrul Jon Moss i-a acordat cartonaşul galben lui Paul Pogba pentru simulare, în prima repriză a meciului de la Old Trafford. Tehnicianul considera ca mijlocaşul trebuia să primească o lovitură liberă. Mourinho a reacţionat aruncând o sticlă cu apă în teren.

Arbitrul Moss a luat decizia de a-l trimite pe Mourinho în tribună, aceasta fiind a doua eliminare a portughezului în acest sezon, după meciul cu Burnley din octombrie.

"Jon Moss a avut dreptate să-l trimită pe Mourinho în tribună. Felul în care şi-a pierdut cumpătul a fost clar pentru toţi. Fanii lui United pot spune că arbitrii le tratează managerul mai dur ca pe alţii, dar prea mult i-au fost tolerate şi ignorate execesele. Arbitrii s-au săturat de lipsa lui de respect. Ar trebui suspendat şase meciuri", a afirmat Graham Poll.

Echipa Manchester United a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia West Ham United, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului englez. Oaspeţii au deschis scorul prin Sakho, în minutul 2, gazdele reuşind egalarea prin Ibrahimovici, în minutul 21.

Mai multe