Paula Abdul şi Nicole Scherzinger îşi iau rămas-bun de la X Factor

1 februarie 2012 3:40   Sport
Ultima actualizare:

Nu doar concurenţii sunt daţi afară din concursul X Factor din America, ci şi membrii juriului. Paula Abdul şi Nicole Scherzinger nu vor mai face parte din show.

Se pare că faimoasa cântăreaţa Nicole Scherzinger a părăsit show-ul, ca să aibă mai mult timp pentru cariera ei muzicală. "A vorbit cu Simon Cowell (n.r. producătorul executiv al show-ului), iar ei i-a dat binecuvântarea lui. Petrecea mai mult la X Factor decât şi-ar fi închipuit. Nu mai avea timp pentru muzică", a declarat o sursă pentru Entertainemnt Weekly.

Nici Paula Abdul nu se va mai întoarce ca jurat în cel de-al doilea sezon al show-ului american X Factor. "Da, e adevărat. Nu voi fi jurat în următorul sezon X Factor. Am realizat că uneori deciziile de afaceri sunt mai important ca relaţiile personale", a declarat vedeta.

Şi gazda show-ului, Steve Jones, nu va mai apărea în cel de-al doilea sezon al talent-show-ului.

"Vreau să le mulţumesc mult Paulei, lui Nicole şi lui Steve pentru că au făcut parte din proiectul X Factor de anul trecut. Ne-am distrat foarte bine împreună şi, cel mai important, am găsit câteva talente adevărate", a spus Simon Cowell, producătorul show-ului, într-un comunicat emis ieri.

Mai multe